Vertikalne tende

Tende, ki skrbijo za več zasebnosti


Vertikalne tende za terase so vse bolj priljubljena izbira za senčenje in zaščito pred radovednimi pogledi na terasah in balkonih. Idealne so za tiste, ki si želijo več zasebnosti, pa tudi za tiste, ki želijo zmanjšati notranjo temperaturo in zmanjšati bleščanje sonca. V nasprotju s klasičnimi tendami, ki se raztezajo nad površino, vertikalne tende za terase padajo navpično.

Prostoviseča tenda brez stranskih vodil je primerna za situacije, kjer izteg tende ni potreben, kar je idealno za tiste, ki želijo obdržati odprti pogled na okolico. Poleg tega gre za učinkovit sistem za zaščito pred vetrom, kar je pomembno še posebej na odprtih prostorih.

Vertikalne tende za terase so na voljo v različnih izvedbah, ki omogočajo prijetnejše bivanje in znižanje temperature na želenem objektu. Ne glede na vaše želje in potrebe, boste pri nas zagotovo našli takšno, ki bo ustrezala vašim potrebam senčenja in vašemu stilu.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: