Strešne tende

Za prijetnejšo klimo pod steklenimi strehami


Strešna tenda je vrsta senčnika, ki predstavlja idealno rešitev za senčenje steklenih streh, verand in zimskih vrtov. Poleg tega ima tenda tudi druge prednosti, kot so prijetnejša klima v prostoru in preprečevanje pregrevanja prostorov na terasi. Tako lahko svojo teraso ali balkon uporabljate v vseh letnih časih.

Tende so običajno pritrjene na že obstoječo konstrukcijo in se od drugih vrst senčnikov razlikujejo po sistemu z vzmetmi, ki zagotavljajo stalno napetost tkanine v vsaki poziciji. Strešna tenda se z nastavljivimi nosilci, kaseto z vodili in naprednejšim sistemom napenjanja platna uvršča med najučinkovitejše sisteme senčenja strešnih površin.

Za lažje upravljanje je obvezen motorni pogon, pri čemer je možno izbrati tudi daljinski upravljalnik. Pri večjih dimenzijah tende, nad 3,5 m, so vgrajene podporne cevi, ki preprečujejo drsenje platna po strehi in zadrževanje vode na platnu. Maksimalna širina tende je 600 cm, razpon pa seže do 600 cm.

Zasenčite že obstoječo teraso


Strešne tende so na voljo v različnih materialih, kot so Screen, Soltis, Serge ali PVC platna proizvajalca Sattler. Izbor materiala je odvisen od vaših potreb in sloga ter lahko vpliva na celotni izgled terase ali balkona. Standardna izvedba je bela, vendar pa je ob doplačilu možno izbrati tudi barve, ki jih ponuja RAL lestvica.

Značilnosti strešne tende:
-Delovanje lahko upravljate z aplikacijo, stikalom, senzorji ali ročno
-Sistem z vzmetmi poskrbi, da je platno vselej dovolj napeto. Ko tende ne uporabljate, se platno zvije v kaseto
-Vodilo z odtokom vode poskrbi za ustrezen odtok vode v primeru rahlega dežja.
-Možnost screen tkanine za izboljšano toplotno izolacijo.

Če potrebujete senco za vaše terase ali balkon, je strešna tenda najboljša rešitev. Uživajte v prijetnem in sproščujočem vzdušju v vašem prostoru, ki ga boste lahko uporabljali v vseh letnih časih.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: