Steklena stena
Za čist pogled navzven.

Steklena stena je namenjena preprostemu in učinkovitemu zapiranju večjih površin, tako javnih kot zasebnih. Uporablja se za zapiranje teras, balkonov, pergol, notranjih prostorov … Zavzame malo prostora in omogoča zlaganje ene stene za drugo.

Pomikajoča se stena
Drsenje po vodilih.

Steklene stene se ena za drugo pomikajo po vzporednih vodilih, pri čemer se vsak panel pomika po svojem kanalu. To jim prepreči, da bi med seboj trčile. Vmesna tesnila zagotavljajo vodotesnost. Spodnji profil je izredno nizek in ima možnost vgraditve v tla. Stene lahko povsem odpremo, zapremo, ali pustimo na vmesnih pozicijah.

ethos_storitve_steklena-stena-odpiranje-1
ethos_storitve-steklena-stena-odpiranje-2
ethos_storitve-steklena-stena-odpiranje-3
Zapiranje pergol.

Steklene stene so namenjene zapiranju večjih odprtin. Kot zelo praktična rešitev se kažejo pri zapiranju stranic bioklimatskih pergol, ki imajo le-te sicer povsem odprte. S tem omogočajo bivanje pod njo tudi v hladnejših mesecih, preprečujejo pronicanje dežja ob nalivih in obenem zagotavljajo čist pogled navzven.

Prava zate
Barve, ki sledijo trendom. Izberi pravo zate.

Barva vodil steklene stene se lahko povsem prilega barvi konstrukcije, na katero je fiksirana. Aluminijasti profili so prašno barvani, zato barva ne bledi. V standardni kolekciji sta bela barva in antracit, če želite barvo povsem poenotiti s tonom objekta, pa je možno barvanje po RAL karti. Vsi ALU profili imajo tudi možnost izgleda lesa.

Od blizu
Nizka vodila s tiri

Vsak steklen panel se pomika po svojem tiru, zaradi česar med seboj ne morejo trčiti.

Tehnične informacije
Tehnični podatki

3 PANELI: širina vodila 72mm, maksimalne dimenzije do 330 x 300
4 PANELI: širina vodila 93mm, maksimalne dimenzije do 440 x 300 cm
5 PANELOV: širina vodila 114 mm, maksimalne dimenzije do 550 x 300 cm