Senčniki

Ustvarjanje sence, ki odraža vaš stil.


Scolaro Parasol je znan po svoji zanesljivosti in trajnosti. Vsak senčnik je ročno izdelan iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in odpornost na različne vremenske pogoje. Ne glede na to, ali ga postavite na vaš vrt, teraso ali ob bazen, bo senčnik Scolaro Parasol zagotovil popolno zaščito pred soncem in dodal eleganco vašemu zunanjemu prostoru.

Poleg svoje funkcionalnosti pa senčniki Scolaro Parasol navdušujejo tudi s svojim estetskim videzom. Vsak detajl je premišljeno oblikovan, da zagotovi brezčasen videz in harmonijo z okolico. Na voljo je širok spekter barv, vzorcev in velikosti, ki vam omogočajo, da izberete senčnik, ki se popolnoma prilega vašemu prostorskemu stilu.

Vela Titanium


Senčnik Vela na novo definira koncept in arhitekturo sence. Platno se razvija po navdihu iz morja in se oblikuje z vetrom, kar ima za posledico vijugaste in ergonomske linije. Harmonično zlitje med senčnikom in jadrom. Sinergija med močjo materiala in lahkotnostjo dobi obliko. Edinstven izdelek za izboljšanje vašega zunanjega prostora.

Lido Dark


Eleganten in funkcionalen dežnik s “push-up” sistemom, ki omogoča odpiranje s preprostim pritiskom, brez potrebe po tem uporabite ročico ali vrv: zaradi tega je uporaba praktična in intuitivna. Zasnovan tako, da je izjemno funkcionalen, eleganten in enostaven za uporabo. Lahek, vendar s trdno strukturo, izdelan iz visokokakovostnega materiala materiali, ki prispevajo k sodobnemu in prefinjenemu občutku. Primerno za uporabo v obmorskih predelih, bazenih, balkonih in terase.

Lido Starwhite


Eleganten in funkcionalen dežnik s “push-up” sistemom, ki omogoča odpiranje s preprostim pritiskom, brez potrebe po tem uporabite ročico ali vrv: zaradi tega je uporaba praktična in intuitivna. Zasnovan tako, da je izjemno funkcionalen, eleganten in enostaven za uporabo. Lahek, vendar s trdno strukturo, izdelan iz visokokakovostnega materiala materiali, ki prispevajo k sodobnemu in prefinjenemu občutku. Primerno za uporabo v obmorskih predelih, bazenih, balkonih in terase.

Lido Titanium


Eleganten in funkcionalen dežnik s “push-up” sistemom, ki omogoča odpiranje s preprostim pritiskom, brez potrebe po tem uporabite ročico ali vrv: zaradi tega je uporaba praktična in intuitivna. Zasnovan tako, da je izjemno funkcionalen, eleganten in enostaven za uporabo. Lahek, vendar s trdno strukturo, izdelan iz visokokakovostnega materiala materiali, ki prispevajo k sodobnemu in prefinjenemu občutku. Primerno za uporabo v obmorskih predelih, bazenih, balkonih in terase.

Napoli Standard


Močan in priročen senčnik s centralnim stojalom, barvan z epoksidno antracit barvo. Za mnoge še posebej cenjen zaradi svoje robustnosti, funkcionalnosti in združljivostjo z vsako okolico.

Rimini Standard


Močan in priročen senčnik s centralnim stojalom, barvan z epoksidno starwhite barvo. Za mnoge še posebej cenjen zaradi svoje robustnosti, funkcionalnosti in združljivostjo z vsako okolico.

Palladio Standard


Zgodovinski model, prisoten v ponudbi Scolaro že skoraj 50 let. Njegova klasična, a hkrati preprosta oblika je bistvo, zaradi česar je senčnik primeren za vsa okolja in brez vpliva na modne trende. Najbolj prodajan izdelek na voljo z širokimi razponi in različicami.

Leonardo Telescopic


Teleskopski sistem odpiranja nad mizami in stoli v kombinaciji z aluminijastim okovjem, predstavlja moč, lahkotnost in enostavno uporabo.

Palladio Telescopic


Teleskopska različica Palladio, ki jo je prvi načrtoval in razvil Scolaro, ponuja enostavno in funkcionalno odpiranje in zapiranje preko miz in stolov.

Napoli Braccio


Priročen konzolni senčnik v celoti izdelan iz epoksi lakiranega jekla in aluminija, ohranja svojo prefinjeno obliko nespremenjeno.

Rimini Braccio


Senčnik z aluminijastim okvirjem, prevlečenim z epoksidno Starwhite barvo. Popolnoma se prilega modernemu in sofisticiranemu okolja.

Torino Braccio


Velika klasika, za katero je značilna uporaba lesa. Aluminijasta podpora z leseno obdelavo, ki izboljša učinkovitost brez spreminjanja estetike.

Leonardo Braccio


Konzolni senčnik iz aluminija z okvirjem, prevlečenim z antracitno epoksi barvo. Od nekdaj posebej cenjen zaradi močne strukture primerne za vsakodnevno rabo.

Pompei Braccio


Konzolni senčnik iz aluminija z epoksi premazom barva okvirja Starwhite. Tudi posebej elegantna različica, prileganje ekskluzivnim okoljem. Močan senčnik primeren za gostinsko in domačo rabo.

Palladio Braccio


Model, ki ga Scolaro proizvaja že več kot 30 let. Po vsem svetu prodanih več tisoč kosov, od kateri so dokaz optimalnega načrtovanja in, da ta produkt povzema tradicijo in izkušnje v panogi. Vertikalna aluminijasta podpora s posebnim lesom. Končna obdelava za nespremenljiv dizajn.

Galileo Dark


Senčnik s sistemom odpiranja se zapre na nosilcu, ki omogoča enostavno zapiranje senčnika brez premikanja pohištva. To je najboljši sistem na trgu, ki ga je razvil Scolaro upoštevajoč: funkcionalnost sistema, estetiko, enostavna menjava platna. Naklonski sistem deluje neodvisno od odpiranja in zapiranja, ki predstavlja ta model najboljšo rešitev na trgu.

Galileo Starwhite


Senčnik s sistemom odpiranja se zapre na nosilcu, ki omogoča enostavno zapiranje senčnika brez premikanja pohištva. To je najboljši sistem na trgu, ki ga je razvil Scolaro upoštevajoč: funkcionalnost sistema, estetiko, enostavna menjava platna. Naklonski sistem deluje neodvisno od odpiranja in zapiranja, ki predstavlja ta model najboljšo rešitev na trgu. Barva Starwhite.

Galileo Wood


Izvlečni Galileo sistem, ki je že zelo cenjen zaradi svoje tehnične lastnosti in praktičnost uporabe, je prenovljen z možnostjo lakiranja z efektom lesa. Dodelana ponudba za prefinjeno in trendovsko ozaveščeno javnost.

Galileo Maxi Dark


Konzolni senčnik z izvlečnim sistemom za zapiranje. Velikosti do 4x4m z dodatno ojačano strukturo.

Galileo Maxi Starwhite


Konzolni senčnik z izvlečnim sistemom za zapiranje. Velikosti do 4x4m z dodatno ojačano strukturo. Barva konstrukcije: Starwhite.

Capri Dark


Aluminijasta serija Capri namenjena za pokrivanje velike površine, ki zavzame minimalno prostora. Trdnost materialov, komponente in teleskopski sistem odpiranja omogočajo enostavno vsakodnevno rabo.

Capri Starwhite


Aluminijasta serija Capri namenjena za pokrivanje velike površine, ki zavzame minimalno prostora. Trdnost materialov, komponente in teleskopski sistem odpiranja omogočajo enostavno vsakodnevno rabo. Barva konstrukcije: Starwhite.

Alu Poker / Double Dark


Aluminijasta konstrukcija iz 2 (Double) ali 4 (Poker) senčnikov pritrjen na isti drog, primeren za senčenje velikih površin. Različica s temno antracitno sivim okvirjem. Brezčasen senčnik, primeren za vsako okolje.

Alu Poker / Double Starwhite


Aluminijasta konstrukcija iz 2 (Double) ali 4 (Poker) senčnikov pritrjen na isti drog, primeren za senčenje velikih površin. Različica s Starwhite okvirjem. Brezčasen senčnik, primeren za vsako okolje.

Astro Carbon


Senčnik z inovativnim sistemom za odpiranje in zapiranje s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Kombinacija prihodnosti in klasike. Primerno za vsako okoljie. Aluminijasto ogrodje s kovinskim antracitnim učinkom.

Astro Starwhite


Senčnik z inovativnim sistemom za odpiranje in zapiranje s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Kombinacija prihodnosti in klasike. Primerno za vsako okoljie. Aluminijasto ogrodje Starwhite barve.

Astro Timber


Senčnik z inovativnim sistemom za odpiranje in zapiranje s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Kombinacija prihodnosti in klasike. Primerno za vsako okoljie. Aluminijasto ogrodje z efektom lesa.

Astro Titanium


Senčnik z inovativnim sistemom za odpiranje in zapiranje s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Kombinacija prihodnosti in klasike. Primerno za vsako okoljie. Aluminijasto ogrodje z efektom titana.

Dual "V" Carbon


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s kovinskim antracit učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov, drug poleg drugega in pritrjena na eno samo oporo.

Dual "V" Starwhite


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s Starwhite učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov, drug poleg drugega in pritrjena na eno samo oporo.

Dual "V" Timber


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir z lesnim učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov, drug poleg drugega in pritrjena na eno samo oporo.

Dual "V" Titanium


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s kovinskim titan učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov, drug poleg drugega in pritrjena na eno samo oporo.

Dual "T" Carbon


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s kovinskim antracit učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov v obliki črke T, pritrjena na eno samo oporo.

Dual "T" Starwhite


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s Starwhite učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov v obliki črke T, pritrjena na eno samo oporo.

Dual "T" Timber


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir z lesnim učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov v obliki črke T, pritrjena na eno samo oporo.

Dual "T" Titanium


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vsa okolja in priporočljivo za komercialno rabo (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s kovinskim titan učinkom. Močna struktura, sestavljena iz dveh senčnikov v obliki črke T, pritrjena na eno samo oporo.

Quattro Carbon


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vse okolju in priporočljivo za komercialno zaposlitev (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s kovinskim antracit učinkom. Sestavljena močna struktura štirih senčnikov, pritrjenih na eno samo oporo.

Quattro Starwhite


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vse okolju in priporočljivo za komercialno zaposlitev (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s Starwhite učinkom. Sestavljena močna struktura štirih senčnikov, pritrjenih na eno samo oporo.

Quattro Timber


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vse okolju in priporočljivo za komercialno zaposlitev (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir z lesnim učinkom. Sestavljena močna struktura štirih senčnikov, pritrjenih na eno samo oporo.

Quattro Titanium


Evolucija enojnega senčnika Astro z inovativnim odpiranjem in sistem zapiranja s plinsko vzmetjo. Izvlečna struktura, ki omogoča odpiranje in zapiranje nad mizami in stoli brez premikanja pohištva. Primerno za vse okolju in priporočljivo za komercialno zaposlitev (bari, restavracije, hoteli). Aluminijast okvir s titan učinkom. Sestavljena močna struktura štirih senčnikov, pritrjenih na eno samo oporo.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo tudi širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: