Screen senčila

Zunanji rolo za senčenje steklenih sten, teras, in pergol.


Screen senčila so odlična izbira za tiste, ki iščejo funkcionalna in praktična senčila za svoj prostor. S svojo mrežasto screen tkanino iz steklenih vlaken in PVC materiala omogočajo dobro prepustnost sončne svetlobe, obenem pa ščitijo pred UV žarki in toploto.

Prednosti screen senčil so številne. Imajo manjšo kaseto v primerjavi z roletami in zunanjimi žaluzijami, zato ponujajo manjše prekrivanje svetlobnih površin. Poleg tega je njihova posebna tkanina izjemno odporna na UV žarke in temperaturne spremembe, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo senčila. Nudijo tudi zaščito pred insekti, zasebnost pred zunanjimi pogledi ter ohranjajo zunanjo svetlobo.

Zip screen


ZIP screen senčila so inovativna senčila, ki zagotavljajo optimalno napetost platna v vsakem položaju. Platno teče po stranskih vodilih, kar preprečuje škodljiv vpliv vetra. ZIP sistem zadrge pa preprečuje vdor insektov v prostor. Za popolno zatemnitev prostora pa lahko uporabite tudi zatemnitveno platno. Senčila se vgradijo na zunanjo stran okna, terase ali pergole.

ZIP screen senčila so enostavna in zanesljiva za uporabo ter zagotavljajo optimalno zaščito vašega doma pred neželenimi vplivi okolice. Pri izbiri senčil je ZIP screen senčilo odlična izbira za tiste, ki si želijo kvalitetne zaščite pred vetrom in insekti, hkrati pa tudi delne ali popolne zatemnitve prostora.

Jeklenica


Učinkovito senčenje teras in steklenih sten omogoča screen senčilo z jeklenico. Ta minimalističen sistem ima stranska vodila iz nerjaveče pletenice, ki omogočajo gladek prehod platna.

Tkanina je optimalno napeta v vsakem položaju s pomočjo zaključne letve, ki zagotavlja, da ostane napeta tudi pri močnejšem vetru. Poleg tega screen senčilo z jeklenico preprečuje vstop insektov v prostor. Njegova namestitev bo prostor naredila bolj zračen.

Podometni zip


Podometni ZIP je model screen senčila s podometnim sistemom. Zunanji screeni so primerni za montažo na zunanjo stran objekta v okensko odprtino ali na fasado, lahko pa se jih tudi podometno vgradi. V celoti integrirana kaseta in stranska vodila omogočajo, da se sistem namesti pred fasado ali skupaj z okni, brez da bi bila omarica na zunanji strani vidna.

Poleg tega zunanji screeni zagotavljajo odlično toplotno izolativnost. Podometni ZIP sistem predstavlja odlično rešitev za nove gradnje ali večje adaptacije objektov.

Strešni zip


Strešni screen se uporablja za strešna okna. Nameščen je na notranjost strešnega okna, saj tako preprečimo zatikanje listov in ostalih nečistoč. Platno teče po stranskih vodilih, kar ohranja platno vedno napeto. Vgradnja elektro motorjev, pa omogoča avtomatizirano odpiranje in zapiranje screena tudi na strešnih oknih, ki niso na dosegu roke.

Barve, ki sledijo trendu


Ponujamo vam screen senčila, katerih barva se popolnoma prilega barvi vašega okenskega okvirja. Aluminijasti profili screenov so prašno barvani, zato barva ne bo zbledela. V standardni kolekciji je na voljo BELA barva, vendar pa je za dosego popolne usklajenosti s tonom objekta mogoče senčila obarvati v odtenke, ki jih ponuja RAL lestvica.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo tudi širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: