Premium tenda R95

Senca, ki očara


Kasetna tenda R95 je prefinjena in kakovostna izbira za tiste, ki želijo dodati stilsko noto svoji terasi ali verandi. Opremljena je s funkcionalnimi LED lučmi, ki so integrirane v aluminijaste roke ter opcijsko v kasetni profil tende. Tako boste lahko uživali v sproščujočem ambientu tudi ko bo sonce zašlo.

Ta premium izdelek je zasnovan tako, da zagotavlja dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi in nevšečnostmi, saj sta platno in vzmetne roke popolnoma zaščiteni v estetsko dovršeni kaseti. Tako se boste lahko prepustili užitkom pod vašo teraso, ne glede na vremenske razmere.

Tenda R95 je idealna izbira za tiste, ki potrebujejo večjo dimenzijo tende, saj se po širini razprostira do 800 cm, medtem ko je maksimalni razpon tende 425 cm

Udobje senčenja


Ta kakovostna kasetna tenda izstopa po svoji vrhunski obliki in funkcionalnosti, saj se ponaša z integriranimi LED lučmi, ki poskrbijo za popoln bivanjski občutek pod vašo teraso. Opremljena je z aluminijastimi rokami, ki zagotavljajo stabilno podporo platna, kar jo loči od ostalih kasetnih tend.

Če iščete trendovsko in funkcionalno rešitev za svojo teraso ali verando, potem je Tenda R95 prava izbira za vas. S tem izdelkom lahko ustvarite prijeten ambient in se sprostite v udobnem zavetju, ob tem pa se zavedate, da ste se odločili za kakovostno rešitev, ki vam bo služila vrsto let.

Barva ohišja po vaši želji


Tenda R95 je na voljo v 56 standardnih barvnih odtenkih, od bolj klasičnih nežnih odtenkov do vpadljivih živahnih barv. Izberite tisto, ki bo najbolj sovpadala z okolico tende, bližnjimi objekti in ki bo na splošno vaše bivanje pod njo naredila prijetnejše.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: