Premium senčno jadro SunSquare

Elegantna in funkcionalna senčila za vaš zunanji prostor


Senčna jadra SunSquare so vrhunska rešitev za tiste, ki cenijo estetiko, kakovost in funkcionalnost v svojem zunanjem prostoru. Zasnovana z mislijo na popolno zadovoljstvo uporabnikov, predstavljajo idealno kombinacijo elegantnega dizajna in naprednih tehničnih lastnosti.

Vsako senčno jadro SunSquare predstavlja vrhunsko oblikovanje. Izbrani materiali, natančna izdelava in moderni detajli ustvarjajo senčila, ki ne le ščitijo pred soncem, temveč tudi izboljšajo vizualni vtis vašega zunanjega prostora. Na voljo so v različnih barvah in stilskih izvedbah, ki se prilagajajo vašemu osebnemu okusu in arhitekturi vašega doma.

Senčna jadra SunSquare so izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost proti vremenskim vplivom. Aluminijast okvir in vrhunsko platno so izdelani za dolgotrajno uporabo brez izgube funkcionalnosti ali estetske vrednosti.

Izberite svoj tip jadra...

SQS


Klasična SunSquare® markiza z vzmetjo na F-nosilu. Za jadra z letvicami do max. 50 m² in jadra z radialno zasnovo do max. 70 m² površine platna.

SQK-I


Sončno jadro SunSquare® z enim kompenzatorjem. Za jadra z letvicami do max. 50 m² in jadra z radialno zasnovo do max. 70 m² površine platna.

SQK-II


Najmočnejše sončno jadro SunSquare®. Z dvema kompenzatorjema. Za jadra z radialnim dizajnom od 50m² do max. 76 m² površine platna. ​

SQK-CANT


Konzolno sončno jadro SunSquare® s prostostoječo gredjo - za to so potrebne samo tri pritrdilne točke (stenski ali talni nosilci). Z enim kompenzatorjem. Za jadra z letvicami in jadra z radialnim dizajnom do max. 35 m² površine platna.

AX-I


Enostransko sončno jadro SunSquare® s pravokotnim dizajnom jadra. Za jadra do max. 38 m² površine platna.

AX-II


Dvostransko sončno jadro SunSquare® s pravokotnim dizajnom jadra. Za jadra do max. 76 m² površine platna.

AX-CANT


Dvostransko sončno jadro SunSquare® s pravokotnim dizajnom in prostostoječo gredjo - za to je potrebnih samo pet pritrdilnih točk (stenski ali talni nosilci). Za jadra do max. 40 m² površine platna.

FOLD & ROLL


Zasukanje za 270 stopinj pričara iz 30 m² velikega jadrnega zaslona 75 m² velik senčnik. Poleg tega je tenda inteligentna. Ko veter postane premočan, se sistem rok samodejno zloži in jadro se zvije.

Platna različnih barv in tekstur


Senčno jadro je na voljo v številnih barvah, vključno z belo, sivo, srebrno, antracit, bordo, bež, rumeno in zeleno. S tem je mogoče izbrati barvo, ki se najbolje ujema z okolico in objekti ter ustvarja prijetno vzdušje pod senčnim jadrom. Tip tkanine izberete na izmeri.

Prednost senčnega jadra je tudi enostavno vzdrževanje. Platno je mogoče očistiti z vodo in blagim milom, ne potrebuje pa posebnega čiščenja ali vzdrževanja.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: