Steklena stena

Pomikajoča se stena


Steklena stena je namenjena preprostemu in učinkovitemu zapiranju večjih površin, tako javnih kot zasebnih. Uporablja se za zapiranje teras, balkonov, pergol, notranjih prostorov … Zavzame malo prostora in omogoča zlaganje ene stene za drugo.

Steklene stene se ena za drugo pomikajo po vzporednih vodilih, pri čemer se vsak panel pomika po svojem kanalu. To jim prepreči, da bi med seboj trčile. Vmesna tesnila zagotavljajo vodotesnost. Spodnji profil je izredno nizek in ima možnost vgraditve v tla. Stene lahko povsem odpremo, zapremo, ali pustimo na vmesnih pozicijah.


Stene so namenjene zapiranju večjih odprtin. Kot zelo praktična rešitev se kažejo pri zapiranju stranic bioklimatskih pergol, ki imajo le-te sicer povsem odprte. S tem omogočajo bivanje pod njo tudi v hladnejših mesecih, preprečujejo pronicanje dežja ob nalivih in obenem zagotavljajo čist pogled navzven.

Barve, ki sledijo trendom


Barva vodil steklene stene se lahko povsem prilega barvi konstrukcije, na katero je fiksirana. Aluminijasti profili so prašno barvani, zato barva ne bledi. V standardni kolekciji sta bela barva in antracit, če želite barvo povsem poenotiti s tonom objekta, pa je možno barvanje po RAL karti. Vsi ALU profili imajo tudi možnost izgleda lesa.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: