Potopni komarnik

Najenostavnejši okenski komarnik


Potopni komarnik je najenostavnejši okenski komarnik, ki ga na okno ni potrebno privijačiti in je zato za okno manj invazivno. Odlikuje ga enostavna in hitra montaža, ob neuporabi pa ga z okna lahko kadarkoli tudi snamemo. Sodoben izgled zagotavljajo trdni aluminijasti profili, ki tudi pri večjih dimenzijah ne potrebujejo ojačitvenih prečk.

Prednost potopnega komarnika pred ostalimi je v tem, da ga za pritrditev ni potrebno vijačiti ali kako drugače posegati v mesto montaže. Namešča in odstranjuje se ga z notranje strani, zato je montaža enostavna tudi na oknih v višjih nadstropjih. Omogoča tudi možnost montaže pod že obstoječim zunanjim senčilom. Izvedba je možna na večino najrazličnejših tipov oken.

Barve, ki sledijo trendom


Barva komarnika se lahko povsem prilega barvi vašega okenskega okvirja. Aluminijasti profili komarnikov so prašno barvani, zato barva ne bledi. V standardni kolekciji so bela, rjava, siva, antracit in strukturna siva, če želite barvo povsem poenotiti s tonom objekta, pa je možno barvanje po RAL karti. Vsi ALU profili imajo tudi možnost izgleda lesa.

Mreže z namenom


Kvaliteten komarnik odlikuje kvalitetna mreža. Njen namen je preprečevanje vstopa v prostor neželenim žuželkam in mrčesu. Mreže so v večini primerov izdelane iz plastificiranih steklenih vlaken, odporne so na UV žarke in ostale zunanje vplive. Izdelane so iz različnih materialov in gostot. Tip mreže izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: