Light pergola
Zunanji dnevni prostor.

Pergola Light je klasičen, a večen tip pergole, ki senco zagotavlja s platneno streho. Streho je možno povsem odpreti, povsem zapreti, ali pa z njo zagotoviti ravno toliko svetlobe, kot jo potrebuješ. Inovativnost se skriva v njeni enostavnosti, ki ob visoki kvaliteti nudi dolgo življenjsko dobo, obenem pa je cenovno precej dostopna.

Lahkotno in preprosto
Senca, ko jo potrebujemo.

V času masivnih konstrukcij pergola Light izstopa po prefinjenih, lahkotnih potezah, za katerimi se skriva, kljub zavajajočemu imenu, zelo vzdržljiva in kvalitetna konstrukcija. S pomikanjem platnene strehe po vodilih lahko streho odpiramo ali zapiramo ter si tem zagotovimo senco, ko jo potrebujemo. Vzdrževanje in servis sta enostavna, saj so komponente lahko zamenljive.

ethos_storitve-pergola-light-lahkotna-konstrukcija-1
ethos_storitve-pergola-light-lahkotna-konstrukcija-2
ethos_storitve-pergola-light-opcije-2
Prava zate
Barve, ki sledijo trendom. Izberi pravo zate.

Barva pergole Light se lahko povsem prilega odtenkom okolice, v katero bo umeščena. Aluminijasti profili pergole so prašno barvani, zato barva ne bledi. V standardni kolekciji je Pergola Light v beli barvi, če želite barvo povsem poenotiti s tonom bližnjega objekta oz. izbrati barvo povsem po svojih željah, pa je možno barvanje po RAL karti.

Prava zate
Platno različnih barv in tekstur. Izberi pravo zate.

Barve, odtenki, teksture, vzorci … Širok izbor platen, med katerim gotovo najdeš takšnega, ki najbolj ustreza tvojim zahtevam. V naših salonih v Novem mestu ali Ljubljani si lahko ogledaš vse modele in izbereš pravega.

Od blizu
Prilagajanje konstrukcije zahtevam

Samostoječa / Sestavljena / Brez stebrov (pod objektom) / Z enim stebrom (ob objektu) / Z dvema stebroma (ob objektu).

Tehnične informacije
Tehnični podatki

Max. dolžina: 700 cm
Max. razpon: 700 cm