Pergola Light

Dnevni prostor pod soncem


je vrhunska pergola, ki bo vašemu domu dodala klasičen, a prefinjen pridih. Izdelana je iz visokokakovostnega aluminijastega ogrodja ter obstojne platnene strehe, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Platnena streha pergole omogoča popolno prilagajanje sence vašim željam - streho lahko povsem odprete, zaprete ali pa jo prilagodite glede na količino svetlobe, ki jo želite. Inovativnost pergole se skriva v njeni preprostosti, ki zagotavlja enostavno namestitev in vzdrževanje, obenem pa je cenovno dostopna.

Senca, ko jo potrebujemo


Pergola light vam bo omogočala užitke v prijetni senci in hkrati izboljšali videz vašega zunanjega prostora. Je idealna izbira za tiste, ki si želijo kakovostne in funkcionalne rešitve za senčenje, obenem pa ne želijo kompromisov pri estetiki. Na voljo je v različnih barvah, zato jo lahko prilagodite svojemu okusu in slogu vašega doma. Za dodatno udobje pa si lahko omislite tudi motorizirano upravljanje, ki bo še olajšalo uporabo. Pridobite si pergolo Light in uživajte v čudovitem, senčnem zunanjem prostoru!

Barve, ki sledijo trendom


Široka izbira barvnih odtenkov omogoča, da se Pergola Light povsem prilagodi barvam okolice, v katero jo boste postavili. Njeni aluminijasti profili so prašno barvani, kar zagotavlja, da bo barva ostala enaka še dolga leta, povsem brez bledenja.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: