O podjetju

Gradimo prostore pod soncem


Dobrodošli v svetu Ethos, podjetja, ki od leta 2018 ustvarja prostore pod soncem s strastjo in zavezanostjo k celoviti kakovosti. Kot pooblaščeni zastopnik, monter in serviser vrhunskega slovenskega proizvajalca senčil Medle, smo predani zagotavljanju najsodobnejših in praktičnih rešitev za maksimalno udobje v vaših prostorih.

Naše poslanstvo je izraženo v skrbi za celovito kakovost na vseh področjih našega delovanja. Ponosni smo na širok nabor vrhunskih izdelkov, ki vključujejo zunanja senčila, kot so pergole, tende za terase, senčna jadra, screen senčila, lamelna senčila, zunanje žaluzije in rolete. V notranjosti vašega doma pa vam ponujamo elegantna notranja senčila, kot so plise zavese, rolo senčila, lamelne zavese, panelne zavese in notranje žaluzije. Poleg tega smo specializirani tudi za stekleno steno, PVC okna in še mnogo drugih inovativnih rešitev.

Ethos pomeni značaj, in to naša vodilna vrednota tako v poslovnem svetu kot tudi doma. Zavezani smo k dobrobiti naših strank in gradimo trajne odnose z visoko stopnjo zaupanja. Skupaj z vami ustvarjamo prostore, kjer se združujejo funkcionalnost, estetika in udobje.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: