Lesene žaluzije

Naravno notranje senčilo


Ustvarite si naravno toplino doma z notranjimi lesenimi žaluzijami. Lesene žaluzije spadajo med najbolj elegantna senčila, naravna lepota lesa in njegova toplina pa poleg izgleda še dodatno blagodejno vpliva na naše počutje. Lamele iz različnih vrst lesa v različnih barvnih odtenkih omogočajo reguliranje vidnosti in svetlobe po vaših željah.

Z veliko izbiro različnih vrst lesa in njegove obdelave, nam lesene žaluzije omogočajo naravno toplino v našem domu. Vgradnja žaluzije je možna tudi na nestandardna okna (poševna in okrogla), s svojo elegantno in kompaktno retro obliko pa so postale odličen dekoracijski element. Z vlečno vrvico ali s pomočjo lesene palice lahko z obračanjem lamel stopenjsko reguliramo svetlobo v prostor.

Vrste lesa za vsak dom


Lesene žaluzije so primerne tako za zasebne kot za poslovne prostore. Bogata kolekcija lamel omogoča kombinacijo z vsemi vrstami pohištva, barvo in teksturo tal. Izbiramo lahko med različnimi vrstami lesa in njegovimi obdelavami – od laminiranega lesa, visokega sijaja do exotic videza.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: