Lamelna zavesa

Vertikalne lamele za uravnavanje svetlobe


Lamelne zavese so nepogrešljiv del vsakega poslovnega prostora. Zaradi svoje praktičnostI so zasedle mesto tudi v številnih domovih, izobraževalnih in zdravstvenih ustanovah. Visoko kakovostni materiali naredijo dom še prijetnejši. Njihovo uporabnost povečujejo različni načini odpiranja in uravnavanja svetlobe v prostoru.

Z lamelnimi zavesami lahko sami določamo prehod svetlobe v prostor. Mehanizem premikanja lamelnih zaves je izjemno preprost in je namenjen odpiranju oziroma zapiranju lamel ter uravnavanju pretoka svetlobe. Lamelne zavese še posebej priporočamo za velike panoramske stene. Zaradi svoje vertikalne oblike poudarijo višino prostora in mu dajo veličasten in moderen izgled.

Platna različnih barv in tekstur


Na voljo so trakovi različnih barvnih nians, od prosojnih tkanin za rahlo zastrtost do polprosojnih tkanin, ki preprečujejo pogled v prostor, a še zmeraj prepuščajo svetlobo. Za spalne prostore so na voljo zatemnitvene tkanine. Priljubljene so tudi kombinacije enobarvnih tkanin z strukturnimi in vzorčastimi učinki. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: