Klasične tende

Za prijetno senco na balkonih in terasah


Klasične tende so priljubljena izbira za senčenje različnih prostorov, kot so terase, balkoni, nadstreški in gostinski lokali. Gre za osnovno izvedbo tende z raztegljivimi rokami, ki se hitro posuši, ima bolj ekonomično ceno in se manj raztegne v primerjavi z drugimi vrstami tend.

Prednost klasične tende je v tem, da se senčilo raztegne do tam, kjer ga potrebujete, ter v tem, da nudi različne velikostne in jakostne razrede. Poleg tega omogoča tudi spreminjanje naklona tende, kar zagotavlja optimalno senčenje glede na trenutno sončno lego.

Klasična tenda je odlična izbira za tiste, ki želijo v svoj dom umestiti tradicionalen sistem senčenja s preprostimi klasičnimi linijami. Na voljo je veliko različnih modelov tend, ki se razlikujejo glede na dolžino pregibnih rok, vrsto platna, navijalno cev in ohišje. Tako imate neskončno izbiro možnosti za senčenje svojega prostora.

Senca do tam, kjer jo potrebujete


Pri izbiri klasične tende je pomembno upoštevati tudi kakovost materialov, iz katerih je izdelana. Kvalitetna platna so narejena iz visoko kakovostnih sintetičnih materialov, ki so odporni na UV žarke, vlago in druge vremenske razmere. Prav tako so pomembni tudi mehanizmi za upravljanje tend, ki morajo biti kakovostni in vzdržljivi, da bodo tende dolgo in učinkovito služile svojemu namenu.

Če iščete učinkovito in estetsko privlačno rešitev za senčenje vašega prostora, so klasične tende zagotovo pravi odgovor. Ne glede na to, ali gre za senčenje vašega doma ali poslovnega prostora, bo klasična tenda poskrbela za optimalno senčenje in udobje.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: