Kasetne tende

Tende s kaseto za dodatno zaščito platna pred vremenskimi vplivi


Kasetne tende za terase so odlična izbira za tiste, ki želijo elegantno senčenje in popolno zaščito svojega blaga, rok in mehanizma. Njene čiste linije in zasnova z ohišjem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter brezskrbno uporabo.

Ta vrsta tende je še posebej priporočljive za vgradne situacije, kjer so izpostavljene padavinam in niso vgrajene pod nadstrešek ali balkon. V odprtem stanju vas ščitijo pred soncem in UV žarki, v zaprtem stanju pa kaseta zagotavlja popolno zaščito.

Upravljanje kasetnih tend je lahko motorno s stikalom ali daljincem, pri nekaterih modelih pa tudi ročno z monokomandno ročico. Zaradi svoje enostavnosti in elegantnih linij se kasetne tende za terase odlično podajo k modernemu in minimalističnemu interierju ter zunanjosti.

Senca do tam, kjer jo potrebujete


Kasetna tenda se razlikuje od klasične tende po lično oblikovani aluminijasti omarici, v katero je zložena navijalna cev z navitim platnom in pregibnimi rokami. Tako je platno zaščiteno pred vlago, dežjem in snegom, kar podaljša njegovo življenjsko dobo.

Če iščete popolno kombinacijo estetike in funkcionalnosti, potem so kasetne tende za terase prava izbira. Čeprav je malce dražja od klasične tende, vam bo dolga življenjska doba in brezskrbno uživanje v senci zagotovo povrnilo naložbo.

Platna različnih barv in tekstur


V naši ponudbi imamo širok nabor struktur in tekstur platen, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Tip tkanine izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: