Sončno jadro
Senca, ki se razvija po žici.

Sončna jadra so odlična rešitev za sodobno in preprosto zaščito pred soncem. Senči lahko zelo velike površine. Kljub lahkotni konstrukciji nudi visoko obstojnost ob vetru in dežju. Jadro je na eni strani vpeto na objekt, s stebri na drugi strani pa ga povezuje žica, po kateri teče platno. Ob neuporabi se lahko povsem zvije.

Brez velike konstrukcije
Po žici navzgor in navzdol.

Bistvo jadra je v platnu, ki se odvija po napeti žici. Na eni strani je fiksirano na obstoječ objekt, na drugi pa ga držita dva stebra. Ko jadra ne potrebujemo, se povsem zvije na navijalno cev. Ob tem je zaščiteno s preprosto strešico, ki zagotavlja daljšo obstojnost platna. Jadro lahko nato v nekaj sekundah zopet odvijemo in zagotovimo optimalno senco.

ethos_storitve_jadro-zvijanje-1
ethos_storitve_jadro-zvijanje-2
ethos_storitve_jadro-zvijanje-3
Prava zate
Platno različnih barv in tekstur. Izberi pravo zate.

Platno sončnega jadra je izdelano iz lahkega, visoko vzdržljivega poliestra s poliuretansko prevleko, robovi pa so ojačani s trakom iz steklenih vlaken. Odporno je na dež in veter ter omogoča enostavno vzdrževanje. Na voljo je v beli, sivi, srebrni, antracit, bordo, bež, rumeni ali zeleni barvi. V naših salonih v Novem mestu ali Ljubljani si lahko ogledaš vse modele in izbereš pravega.

Od blizu
Prilagajanje konstrukcije zahtevam

Samostoječa / Z dvema stebroma (ob objektu) / Z enim stebrom (ob objektu) / Brez stebrov (med, pod objektom) / Z naklonom / Sestavljena.

Tri oblike kasete
Trikotno fiksno jadro

Senčenje velikih površin, različne montaže (fiksirano na objekt, dvojno, samostoječe ...).

Tehnične informacije
Tehnični podatki

Max. širina: 600 cm
Max. razpon: 575 cm