Komarnik drsna vrata

Komarnik za zapiranje panoramskih sten


Drsna vrata komarnik so odlična zaščita pred insekti v primeru obstoječih balkonskih vrat ali panoramskih sten, kjer je na voljo prostor za pomikanje vrat levo in desno. Priporoča se na mestih, kjer se vrata pogosto odpirajo. Ker zavzamejo malo prostora je možna kombinacija z zunanjimi žaluzijami in roletami.

Drsni komarnik je sestavljen iz aluminijastih profilov, mreže in drsnih aluminijastih vodil, po katerih se le-ta tiho premika oz. drsi v horizontalni smeri. Odpiramo in zapiramo ga lahko tako z notranje kot tudi zunanje stani. Drsni komarnik omogoča neoviran pogled navzven, saj tudi pri velikih dimenzijah ne potrebuje vmesnih ojačitvenih prečk.

Barve, ki sledijo trendom


Barva komarnika se lahko povsem prilega barvi vašega okenskega okvirja. Aluminijasti profili komarnikov so prašno barvani, zato barva ne bledi. V standardni kolekciji so bela, rjava, siva, antracit in strukturna siva, če želite barvo povsem poenotiti s tonom objekta, pa je možno barvanje po RAL karti. Vsi ALU profili imajo tudi možnost izgleda lesa.

Mreže z namenom


Kvaliteten komarnik odlikuje kvalitetna mreža. Njen namen je preprečevanje vstopa v prostor neželenim žuželkam in mrčesu. Mreže so v večini primerov izdelane iz plastificiranih steklenih vlaken, odporne so na UV žarke in ostale zunanje vplive. Izdelane so iz različnih materialov in gostot. Tip mreže izberete na izmeri.

SVETOVANJE

Nudimo vam svetovanje in 3D izris pri izbiri senčil, primernih za vaš prostor in namen.

PIŠITE NAM: